Curry- och honungsglaserat kycklingbröst

Du behöver 4 st kycklingbröst olja till stekning 1 tsk curry 1 dl flytande honung 1 dl cashewnötter salt och peppar Gör så här 1...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingbröst
  • olja till stekning
  • 1 tsk curry
  • 1 dl flytande honung
  • 1 dl cashewnötter
  • salt och peppar

Gör så här

1
Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs curryn hastigt. Tillsätt honung och nötter. Lägg i kycklingbrösten och bryn dem tills de fått fin färg. Sänk värmen och låt dem steka 5 minuter tills de är klara. Krydda.

2
Servera kycklingbrösten på en bädd av ris, kokt i buljong och blandat med till exempel majs, broccoli och paprikabitar.


Kommentar:
Den starka curryn mildras av den söta honungen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top