Crostini med rostad paprika

Du behöver 1 st paprika delade och rensade 1 msk kapris 1 msk kaprisspad 1.5 msk olivolja 2 tsk oregano hackad färsk (eller 1 tsk...

Tillagningstid: 30 minuter
18 portioner

Du behöver

  • 1 st paprika delade och rensade
  • 1 msk kapris
  • 1 msk kaprisspad
  • 1.5 msk olivolja
  • 2 tsk oregano hackad färsk (eller 1 tsk torkad)
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 18 st crostini färdiga

Gör så här

1
Sätt ugnen på grill. Lägg paprikorna med skalsidan upp på papprad plåt. Grilla i cirka 15 minuter tills skalet är svart och bubbligt. Låt svalna och dra av skalet.

2
Finhacka paprikan och blanda den med kapris, spad, olivolja,

3
oregano och smaka av med svartpeppar. Fördela på crostini.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top