Couscoussallad med kyckling

Du behöver 2.5 dl couscous 500 g kycklinglårfilé 0.5 st rödlök 1 dl persilja 1 st citron finrivet skal salt och peppar 2 dl turkisk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2.5 dl couscous
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 st rödlök
  • 1 dl persilja
  • 1 st citron finrivet skal
  • salt och peppar
  • 2 dl turkisk yoghurt

Gör så här

1
Koka couscousen enlig förpackningens anvisning. Rör om i couscousen med en gaffel så att den “smulas”.

2
Skär kycklingen i bitar och stek i smör blandat med olja. Salta och peppra och lägg åt sidan.

3
Blanda finhackad rödlök, hackad persilja och citronskal och rör ner blandningen i couscousen. Blanda med kycklingen och smaka av med salt och peppar.

4
Servera med en klick yoghurt till.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 436, Fett 9 g, Kolhydrater 53 g, Fibrer 4 g

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top