Du behöver

  • 0.5 st grillad kyckling
  • 1 st äpple finhackat rött
  • 0.5 dl purjolök hackad
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 msk majonnäs
  • 1 tsk curry
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 st ciabattabröd

Gör så här

1
Befria kycklinghalvan från skinn och ben. Finhacka köttet.
2
Blanda det med äppel- och purjohack. Rör i yoghurt, majonnäs, curry, salt och peppar.
3
Klyv bröden, men låt dem hänga ihop längs ena långsidan. Fördela kycklingfyllningen i bröden och lägg mackorna i var sin servett.
4
När brödet med sin fyllning inte ska ätas direkt, är det bra att packa kycklingröran i en burk för sig och fylla brödet strax innan det är dags att äta.

Kommentar:
Ciabattabröden kan bytas ut mot en baguette i två halvor.

Recept // Fler kyckling & fågelrecept