Chorizogryta med bönor och rosmarin

Du behöver 1 st gul lök hackad olja 1 msk färsk rosmarin hackade blad av 2 st chorizokorvar skurna i mindre bitar 1 st burk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st gul lök hackad
  • olja
  • 1 msk färsk rosmarin hackade blad av
  • 2 st chorizokorvar skurna i mindre bitar
  • 1 st burk cannellinibönor (400 g)
  • 1 tsk strösocker
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 pkt krossade tomater (370 g)
  • salt och peppar

Tillbehör

grovt bröd
bladpersilja

Gör så här

1
1 Fräs löken i oljan. Tillsätt rosmarin, korv, avrunna och sköljda bönor, socker, grönsaksbuljong och tomater.

2
2 Hetta upp och smaka av med salt och peppar. Späd med ett par matskedar vatten. Servera med bröd och plockad persilja.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top