Chokladtryffel med chili

Du behöver 1 dl vispgrädde 200 g choklad mörk av god kvalitet 1 krm chili smulad torkad Gör så här 1 Koka upp grädden i...


8 portioner

Du behöver

  • 1 dl vispgrädde
  • 200 g choklad mörk av god kvalitet
  • 1 krm chili smulad torkad

Gör så här

1
Koka upp grädden i en kastrull. Dra åt sidan. Bryt bitar av chokladen och lägg i grädden tillsammans med chilin. Rör till jämn smet.

2
Häll upp i en liten bakplåtspappersklädd form (10 x 20 centimeter). Ställ kallt att stelna.

3
Skär lämpliga bitar. Förvara dem i kylskåpet mellan tuggorna. De smälter lätt annars.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top