Du behöver
- 150 g mjölkchoklad av god kvalitet
- grillpinnar korta, av trä
- strössel
- vit choklad
Gör så här
1
Smält chokladen i en skål över ett vattenbad. Lägg två bakplåtspapper på varsin bricka som ryms i kylen. Lägg ut fem grillpinnar, med spetsen uppåt, på varje bricka.
2
Bred ut choklad på den spetsiga sidan och forma till en rund, ganska tjock platta, 7–9 centimeter i diameter. Strö över strössel på de klubbor du vill dekorera. Ställ in i kylen att stelna.
3
Vill du dekorera med vit choklad så smält den över ett vattenbad och häll över i en spritspåse. Klipp ett litet hål och provspritsa först så att det blir lagom tjockt.
4
Spritsa till exempel ansikten, eller skriv “Glad påsk” eller något annat trevligt på de helt kalla klubborna. Låt stelna.
Tips! Man kan även forma den smälta chokladen till hjärtan på grillpinnarna.