Chips med röriga räkor

Du behöver 1 dl tomatketchup 1 msk olja 3 krm chilipulver 1-2 msk brunt farinsocker 1/4-1/2 tsk salt 1 liten purjolök (50-100g), fin- strimlad 20...

Tillagningstid: 20 minuter
20 portioner

Du behöver

  • 1 dl tomatketchup
  • 1 msk olja
  • 3 krm chilipulver
  • 1-2 msk brunt farinsocker
  • 1/4-1/2 tsk salt
  • 1 liten purjolök (50-100g), fin-
  • strimlad
  • 20 stora skalade räkor
  • 20 chips

Gör så här

Rör ihop ketchup och olja. Smaka av med chilipulver, farin och salt. Rör ner purjolöken. Låt stå kallt någon timme. Fördela röran och räkorna på chipsen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top