Du behöver

  • 0.5 st chili skivad
  • 0.5 st röd chili skivad
  • 4 st kronor krondill finplockad, eller 1/2 dl plockad dill
  • 5 msk olivolja
  • 1 st lime saften av
  • 16 st krabbklor kokta
  • Tillbehör

  • majonnäs smaksatt med lite chilipeppar

Gör så här

1
Blanda chili, krondill, olivolja och lime, ställ att dra i en halvtimme.
2
Knäck krabbklorna med en nötknäckare. Vänd dem i dressingen i en stor skål eller bunke.
3
Pilla ut krabbköttet som fått smak av dressingen. Doppa köttet i chilimajonnäs för lite rundare smak.
4
Christians kommentar Krabbklor och ett gott bröd är perfekt fingermat en opretentiös kväll i goda vänners lag. Se bara till att ha gott om papper och våtservetter.

Recept // Fler skaldjurrecept