Chilikassler med ananas och grillade grönsaker

Du behöver 4 skiva kassler (ca 200 g) 1 dl crème fraîche chili med 4 st ananasringar 2 msk riven ost pepparmix basilikablad Att servera...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 4 skiva kassler (ca 200 g)
  • 1 dl crème fraîche
  • chili med
  • 4 st ananasringar
  • 2 msk riven ost
  • pepparmix
  • basilikablad

Att servera till:

påse Brasador grillade grönsaker från Findus
kokt ris
bröd

Gör så här

1
Lägg kasslerskivorna i en rund form. Bred crème fraiche jämnt över dem.

2
Låt ananasringarna rinna av väl och lägg dem på köttet. Strö över riven ost.

3
Placera formen på grillgallret och kör kombinerat full effekt/grill 3-4 minuter. (I vanlig ugn, 250 grader, 10-15 minuter.)

4
Tillaga grönsakerna enligt anvisningen på förpackningen.

5
Bjud chilikasslern med de grillade grönsakerna, ris och bröd. Välj glutenfritt bröd vid celiaki.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top