Champagnecocktail på klassiskt vis

3 minuter är allt du behöver för att göra denna cocktail med champagne eller mousserade vin!

Tillagningstid: 3 minuter
1 styck

Du behöver

  • 1 st sockerbit
  • 2 cl konjak
  • champagne se tips
  • 2 st angostura bitter droppar

Gör så här

Droppa angostura på sockerbiten och lägg den i ett champagneglas. Häll på konjak och fyll upp med väl kylt mousserande vin.


Kommentar:
Tips! Givetvis går det bra att använda ett gott, torrt mousserande vin i drinken istället för champagne. Välj en prisvärd torr, men avrundad flaska mousserande, till exempel spansk cava, 7744 Ronar, 69 kronor, italiensk spumante, 77185 Pizzolato Spumante, 69 kronor, eller alkoholfria 1945 Billabong Sparkling, Australien, 54 kronor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top