Du behöver
- 1 st sockerbit
- 2 cl konjak
- champagne se tips
- 2 st angostura bitter droppar
Gör så här
Droppa angostura på sockerbiten och lägg den i ett champagneglas. Häll på konjak och fyll upp med väl kylt mousserande vin.
3 minuter är allt du behöver för att göra denna cocktail med champagne eller mousserade vin!
Droppa angostura på sockerbiten och lägg den i ett champagneglas. Häll på konjak och fyll upp med väl kylt mousserande vin.
Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.
Börja prenumerera på Icakuriren idag.
Tips! Givetvis går det bra att använda ett gott, torrt mousserande vin i drinken istället för champagne. Välj en prisvärd torr, men avrundad flaska mousserande, till exempel spansk cava, 7744 Ronar, 69 kronor, italiensk spumante, 77185 Pizzolato Spumante, 69 kronor, eller alkoholfria 1945 Billabong Sparkling, Australien, 54 kronor.