Du behöver
- 700 g kycklingfilé
- 1 msk olivolja
- 1 msk smör
- 1 st rödlök
- 2 st vitlöksklyftor
- 125 g mozzarella
- 4 st soltorkade tomater
- 1 dl vatten
- 1 dl vispgrädde
- 0.5 dl mango chutney
- 1 tsk gurkmeja
- 1 tsk curry
- salt
Servering
ris
sallad
Gör så här
Bryn kycklingen i olja och smör tills den fått fin färg. Skala och dela löken i klyftor och hacka vitlöken och låt fräsa med ett par minuter.
Dela mozzarellaosten i bitar och låt smälta ner i pannan bredvid kycklingen.
Skär tomaterna i bitar och lägg i tillsammans med vatten, grädde och mango chutney.
Krydda med gurkmeja, curry, salt och peppar och småkoka i cirka 20 minuter tills kycklingen är klar. Servera med ris och sallad.