Meny
Våra spel
Inredning
Handarbete
Mode
Gör det själv
Hälsa
Relationer
Mat & dryck
Helgmenyer
Vardagsmenyer
Dryckestips
Konsument
Ekonomi
Tester
Smaktester
Onlinekurser
Resor
Läsarresor
Event
Krönikörer
Åsa Holmström
Linda Skugge
Johan Croneman
Lisa Förare Winbladh
Solja Krapu-Kallio
Experter
Dietisten
Relationsexperten
Veterinären
Psykiatern
Familjejuristen
Stickat & Sånt
Podcast Fikakuriren
Recept
Trädgård
Icakuriren möter
Krönikörer
Tävlingar
Prenumerera
ANNONS
RECEPT FRÅN
övrigt
Dessert
Snabblagat (max 30 minuter)
Fria från de fyra sädesslagen
Mjölkfria
Cashewgrädde
Av
Lise-Lott Andersson
.
Tillagningstid:
5 minuter
4 portioner
Gillar du det här receptet? Dela på Facebook
Skriv ut
Tipsa en vän
Du behöver
200 g cashewnötter
3.5 dl vatten
Gör så här
Mixa allt till en krämig "grädde".
Passar till:
Enkel fruktsallad
Visa kommentarer
Recept
//
Fler övrigtrecept
Hallonmuffins
av Hillevi Bager Falk
Recept från Icakuriren
Currymajonnäs
av Kerstin Söderlund
Recept från Icakuriren
Café de Paris-sås
av Lise-Lott Andersson
Recept från Icakuriren
Hjördis tekakor med havregryn
av Sigmund Kaarstad
Recept från Icakuriren
Jämtlandskakor
av Sigmund Kaarstad
Recept från Icakuriren
Varm smörgås med makrill i tomatsås
av Sigmund Kaarstad
Recept från Icakuriren
Brownie - bakad på grillen
av Sigmund Kaarstad
Recept från Icakuriren
Farmors lätta havrekex
av Annika Tidehorn
Recept från Icakuriren
Focaccia bröd i långpanna
av Sigmund Kaarstad
Recept från Icakuriren
Kangoskakor
av Johanna Kendel
Recept från Icakuriren
Majsbröd
av Eja Nilsson
Recept från Icakuriren
Rabarbermarmelad med ingefära
av Charlotte Sjögren
Recept från Icakuriren
Fransk körsbärskaka
av Ingmari Roug
Recept från Icakuriren
Höstens godaste äppelpaj med vaniljsås
av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Recept från Icakuriren
Djävulssås till grillat
av Erika Ekebjörk, Piteå
Recept från Icakuriren
Krusbärskaka med vaniljvisp
av Ingmarie Roug
Recept från Icakuriren
‹
›