Du behöver

  • 400 g köttfärs
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar grovmalen
  • 1 msk olivolja
  • 1 st tomat burk krossad
  • 1 st burk kidneybönor 400 g
  • 4 st tortillabröd stora
  • 2 st avokado urkärnade
  • 1.5 st vitlöksklyftor
  • 1 st citron pressad
  • salt lite och svartpeppar
  • Tillbehör:

  • isbergssallad och tomater

Gör så här

1
Fräs köttfärs och löksorterna i en stekpanna med lite olja. Salta och peppra.
2
När köttfärsen är genomstekt tillsätts tomater och
3
bönor. Låt koka ihop under någon minut.
4
Mosa avokadorna och blanda med vitlök och citron
5
i en skål. Smaka av med lite salt och peppar.
6
Värm tortillabröden lätt
7
i en ren stekpanna utan olja. Lägg ut köttfärssmeten i mitten av bröden, rulla ihop.
8
Serveras hela eller delade på mitten med tillhörande sallad och avokadocreme.

Recept // Fler köttfärsrecept