RECEPT FRÅN IK

Bulgursallad med myntasås och vegetarisk korv

Av .

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 100 g bulgur
  • 10 st körsbärstomater
  • 1 st chili finhackad
  • 1 st rödlök hackad
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar grovmalen
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 tsk pressad citron
  • 1 msk färsk mynta finskuren
  • 200 g korv vegetarisk
  • 1.5 tsk smör

Gör så här

1
Koka bulgur enligt förpackningens anvisningar och kyl ner.
2
Blanda bulgur, tomater, chili och rödlök i en bunke. Smaka av med salt och svartpeppar.
3
Blanda yoghurt, citron och mynta i en skål. Smaka av med lite salt och svartpeppar.
4
Stek korven på medelvärme i cirka 2 minuter på varje sida. Servera bulgursalladen med korven och toppa med myntasås.

Kommentar:
Fiberrikt!

Recept // Fler grönsakerrecept