Brylé Espresso

Du behöver 1 pkt pulver till brylépudding (inklusive en påse karamellsås) till brylépudding 4 dl standardmjölk 1 msk espressokaffe pulver 1 tsk kaffepulver till garnering...


4 portioner

Du behöver

  • 1 pkt pulver till brylépudding (inklusive en påse karamellsås) till brylépudding
  • 4 dl standardmjölk
  • 1 msk espressokaffe pulver
  • 1 tsk kaffepulver till garnering

Gör så här

1
Gör helst desserten dagen före servering.

2
Tillaga pulvret enligt anvisning på förpackningen. Vispa slutligen ner kaffepulvret i den heta smeten.

3
Ringla 1 tsk av karamellsåsen i 4 portionsformar eller kaffekoppar. Häll i smeten och ställ puddingarna att kallna. Förvara i kylskåp tills serveringsdags.

4
Stjälp upp puddingarna på var sin tallrik. Ringla sockersås över puddingarna och lite på tallrikarna.

5
Dofta över kaffepulver i sista minuten, det kommer att lösas upp och krydda såsen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top