Bruschetta med bresaola och kronärtskockskräm

Du behöver 1 st burk kronärtskockshjärtan avrunna och väl sköljda 0.5 kruka oregano 1 tsk rivet citronskal 0.5 dl olivolja 12 skiva baguette olivolja till...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st burk kronärtskockshjärtan avrunna och väl sköljda
  • 0.5 kruka oregano
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 0.5 dl olivolja
  • 12 skiva baguette
  • olivolja till stekning
  • 100 g bresaola
  • oregano till garnering

Gör så här

1
Lägg kronärtskockshjärtan, oregano och citronskal i matberedaren. Mixa och tillsätt olivolja genom matarröret. Kör till en jämn kräm, krydda med salt och peppar.

2
Stek brödskivorna i olivolja.

3
Lägg på kräm, en bit bresaola och toppa med oreganoblad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top