Bresaola med rucola och pinjenötter

Du behöver 50 g pinjenötter 16 skiva bresaola tunna olivolja 2 näve rucolasallad Gör så här 1 Rosta pinjenötterna i torr stekpanna. Passa noga så...


4 portioner

Du behöver

  • 50 g pinjenötter
  • 16 skiva bresaola tunna
  • olivolja
  • 2 näve rucolasallad

Gör så här

1
Rosta pinjenötterna i torr stekpanna. Passa noga så de inte bränns.

2
Lägg ut bresaolan på ett serveringsfat eller på fyra assietter.

3
Strö över sköljda rucolablad, pinjenötter och ringla till sist över olivoljan.

4
Njut av hur smakerna blandas i munnen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top