Bresaola med rostade solrosfrön

Du behöver 2 msk solrosfrön salt 1 påse (120 g) rucolasallad 8 cocktailtomater, delade 140 g bresaola i tunna skivor det yttersta gula skalet från...

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 msk solrosfrön
  • salt
  • 1 påse (120 g) rucolasallad
  • 8 cocktailtomater, delade
  • 140 g bresaola i tunna skivor
  • det yttersta gula skalet från
  • 1 citron, finrivet
  • olivolja
  • nymalen svartpeppar
  • flingsalt

Gör så här

1
Rosta solrosfröna i torr, het panna någon minut, salta och häll upp i en skål, låt svalna.

2
Arrangera skålar eller tallrikar med sallad, tomater, bresaola, citronskal och frön. Ringla över lite olivolja, mal svartpeppar och strössla flingsalt på toppen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top