Bresaola med citron och parmesan

Du behöver 450 g bresaola (lufttorkat italienskt nötkött) olivolja ca 2 msk 1/2-1 st citron 1/2-1 dl parmesanost grovt riven Gör så här Lägg upp...


4 portioner

Du behöver

  • 450 g bresaola (lufttorkat italienskt nötkött)
  • olivolja ca 2 msk
  • 1/2-1 st citron
  • 1/2-1 dl parmesanost grovt riven

Gör så här

Lägg upp köttskivorna på ett fat. Droppa olivolja och nypressad citron över. Strö till sist på riven parmesanost.


Kommentar:
Det här är ett recept som är gott att bjuda på när det är midsommarkalas.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top