Du behöver
- 6 röda eller gula paprikor
- 3 röda lökar
- 1/2 msk olja
- 1 burk vita bönor
- 1 burk röda bönor
- 1 burk (500 g) stir-fry currysås,
- t ex korma
- 1 näve korianderblad
Gör så här
1
1 Skölj, halvera och ta ur paprikorna, ansa bort stjälkfäste, kärnor och vita hinnor. Halvera och skala lökarna. Pensla ytorna på lök och paprika med olja. Lägg i ugnsform och grilla mitt i 200 grader varm ugn.
2
2 Skölj båda bönsorterna grundligt i kallvatten i durkslag, låt rinna av ordentligt. Värm korman i kastrull, lägg i bönorna och hetta upp allt ordentligt igen.
3
3 Finhacka koriandern och vänd ner den i currysåsen. Fyll de färdiga paprikahalvorna med bönsås och servera lök till.
Näringsvärde
Kcal 429
Fett 20 g
Kolhydrater 43 g
Fibrer 18 g