Du behöver

  • 6 röda eller gula paprikor
  • 3 röda lökar
  • 1/2 msk olja
  • 1 burk vita bönor
  • 1 burk röda bönor
  • 1 burk (500 g) stir-fry currysås,
  • t ex korma
  • 1 näve korianderblad

Gör så här

1
1 Skölj, halvera och ta ur paprikorna, ansa bort stjälkfäste, kärnor och vita hinnor. Halvera och skala lökarna. Pensla ytorna på lök och paprika med olja. Lägg i ugnsform och grilla mitt i 200 grader varm ugn.
2
2 Skölj båda bönsorterna grundligt i kallvatten i durkslag, låt rinna av ordentligt. Värm korman i kastrull, lägg i bönorna och hetta upp allt ordentligt igen.
3
3 Finhacka koriandern och vänd ner den i currysåsen. Fyll de färdiga paprikahalvorna med bönsås och servera lök till.

Kommentar:
Näringsvärde Kcal 429 Fett 20 g Kolhydrater 43 g Fibrer 18 g

Recept // Fler grönsakerrecept