Bohuslänsröra på kavring

Du behöver 4 st hårdkokta ägg 12.5 st ansjovisfiléer 2 st lökar finhackade gula 3 msk smörgåskaviar rökt 2 msk dill finhackad 1 dl vispgrädde...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 4 st hårdkokta ägg
  • 12.5 st ansjovisfiléer
  • 2 st lökar finhackade gula
  • 3 msk smörgåskaviar rökt
  • 2 msk dill finhackad
  • 1 dl vispgrädde
  • vitpeppar
  • pepparfrukt ringar av spansk

Gör så här

Hacka samman ägg och ansjovis. Blanda med synnerligen finhackad lök, smörgåskaviar och dill. Vispa grädden löst och blanda ner i ägghacket till klickbar konsistens. Smaka av med vitpeppar. Klicka röran på osmorda kavringsnibbar och garnera med chiliringar.


Kommentar:
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top