Du behöver
- 4 st hårdkokta ägg
- 12.5 st ansjovisfiléer
- 2 st lökar finhackade gula
- 3 msk smörgåskaviar rökt
- 2 msk dill finhackad
- 1 dl vispgrädde
- vitpeppar
- pepparfrukt ringar av spansk
Gör så här
Hacka samman ägg och ansjovis. Blanda med synnerligen finhackad lök, smörgåskaviar och dill. Vispa grädden löst och blanda ner i ägghacket till klickbar konsistens. Smaka av med vitpeppar. Klicka röran på osmorda kavringsnibbar och garnera med chiliringar.
Kommentar:
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.
Passar till:
- Ägghalvor med spritsad laxcrème
- Ägghalvor med rom och räkor
- Pappas gravade strömming
- Sherrysill
- Inkokt makrill i gelé
- Inkokt lax
- Dillmajonnäs
- Timjans- och honungsgravad lax
- Strömmingslåda med kaviar
- Gravlaxsås
- Hjortronsås till rökt lax
- Dragonspäckad kotlettrad
- Ankis apelsinsås
- Fårfiol och pepparrotsvisp
- Grahamsbullar med russin
- Havrebullar
- Monas chokladdröm
- Äggshot