Läsar-recept

Böcklingsallad med randigt täcke

Du behöver 5 st böcklingfiléer (ca 400 g böckling) 5 msk citronmajonnäs 1 dl lätt crème fraiche 4 st hårdkokta ägg (vita och gula hackade...

Tillagningstid: 25 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 5 st böcklingfiléer (ca 400 g böckling)
  • 5 msk citronmajonnäs
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 4 st hårdkokta ägg (vita och gula hackade var för sig)
  • 5 msk rödbetor hackade inlagda
  • 5 msk gurka hackad
  • dillkvistar

Gör så här

1
Rensa fisken och lägg den på ett serveringsfat. Blanda citronmajonnäs och creme fraiche och bred över böcklingen.

2
Lägg nu ränder av hackad äggvita, äggula, rödbeta och gurka på tvären över böcklingen. Toppa med några dillkvistar och servera.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top