Läsar-recept

Berits chilifisk med haricots verts

Du behöver 400 g vit fisk lätt tinad och skuren i 1 1/2 cm tjocka skivor smör 0.5 tsk salt 1 tsk citronpeppar 2 dl...


4 portioner

Du behöver

  • 400 g vit fisk lätt tinad och skuren i 1 1/2 cm tjocka skivor
  • smör
  • 0.5 tsk salt
  • 1 tsk citronpeppar
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 0.75 st chilisås orginal
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
  • 1 st chilifrukt urkärnad och finhackad
  • 5 cm purjolök finstrimlad
  • 3.5 msk dill finhackad
  • 1.5 dl riven ost

Gör så här

1
Placera fisken i en smord ugnssäker form. Salta och citronpeppra.

2
Blanda resten av ingredienserna och fördela över fisken.

3
Sätt in i 200 graders ugnsvärme i cirka 40 minuter. Servera med kokt potatis och haricots verts.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top