Bakad potatis med tonfiskröra

Du behöver 5 st bakpotatis 2 st tonfisk burkar i vatten 1 dl lättmajonnäs 2 dl gräddfil 4 msk purjolök hackad blandad sallad Gör så...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 5 st bakpotatis
  • 2 st tonfisk burkar i vatten
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 2 dl gräddfil
  • 4 msk purjolök hackad
  • blandad sallad

Gör så här

1
Tvätta potatisen och stick några hål i skalet.

2
Baka potatisarna en och en i mikrovågsugnen. Cirka 7 minuter full effekt per potatis.

3
Blanda tonfisk, majonnäs, gräddfil och purjolök. Smaka av med salt och peppar.

4
Skär ett kryss på potatisen och tryck på sidorna så att den öppnar sig. Lägg eventuellt en smörklick på potatisen. Servera med tonfiskröra och sallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top