Baguette med mozzarella, sardeller, citron och sallad

Du behöver 1 stort bröd olivolja 50–100 g mozzarellaost 4–5 raka sardeller (ansjovis går också bra) citron grönsallad (gärna blandad sort) Tillbehör: avokadobitar blandade med...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 stort bröd
  • olivolja
  • 50–100 g mozzarellaost
  • 4–5 raka sardeller (ansjovis går också bra)
  • citron
  • grönsallad (gärna blandad sort)
  • Tillbehör:
  • avokadobitar blandade med melon och/eller grapefrukt

Gör så här

1
Dela brödet och rosta det i stekpanna i lite olivolja.

2
Skiva mozzarellan och fördela osten och sardellerna över brödet.

3
Servera citronklyftor och sallad till.

4
Avsluta med avokado, melon och/eller grapefrukt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top