Meny
Våra spel
Inredning
Handarbete
Mode
Gör det själv
Hälsa
Relationer
Mat & dryck
Helgmenyer
Vardagsmenyer
Dryckestips
Konsument
Ekonomi
Tester
Smaktester
Onlinekurser
Resor
Läsarresor
Event
Krönikörer
Åsa Holmström
Linda Skugge
Johan Croneman
Lisa Förare Winbladh
Solja Krapu-Kallio
Experter
Dietisten
Relationsexperten
Veterinären
Psykiatern
Familjejuristen
Stickat & Sånt
Podcast Fikakuriren
Recept
Trädgård
Icakuriren möter
Krönikörer
Tävlingar
Prenumerera
ANNONS
RECEPT FRÅN
frukt & bär
Dessert
Snabblagat (max 30 minuter)
Fria från de fyra sädesslagen
Mjölkfria
Avokadoskum
Av
Lise-Lott Andersson
.
Tillagningstid:
5 minuter
4 portioner
Gillar du det här receptet? Dela på Facebook
Skriv ut
Tipsa en vän
Du behöver
2 st avokado
2 st banan
0.5 dl vatten
1 msk saft
från citron
1 dl florsocker
Gör så här
Kör alltsammans i mixer till ett krämigt skum.
Passar till:
Enkel fruktsallad
Visa kommentarer
Recept
//
Fler frukt & bärrecept
Persikopaj
av Bitte E:son Forsberg
Recept från Icakuriren
Coleslaw med äpple
av Elisabeth Johansson
Recept från Icakuriren
Hallonpaj
av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Recept från Icakuriren
Äppelpannkaka
av Charlotte Sjögren
Recept från Icakuriren
Körsbärslikör
av Sigmund Kaarstad
Recept från Icakuriren
Svartvinbärsjuice
av Anne-Marie Eriksson, Sollerön
Recept från Icakuriren
Svartvinbärslikör
av Eja Nilsson
Recept från Icakuriren
Rabarberdricka
av Malin Ottosson
Recept från Icakuriren
Salmbärssylt
av Sigmund Kaarstad
Recept från Icakuriren
Hallon med havrefras och vaniljfluff
av Anna Tesch
Recept från Icakuriren
Körsbärssylt
av Malin Ottosson
Recept från Icakuriren
Svart vinbärssylt
av Lise-Lott Andersson
Recept från Icakuriren
Vinbärsgelé på svarta och röda vinbär
av Sigmund Kaarstad
Recept från Icakuriren
Röd vinbärssylt
av Läsarrecept
Recept från Icakuriren
Rabarbermarmelad med ingefära
av Charlotte Sjögren
Recept från Icakuriren
Yoghurtmousse med mango
av Malin Landqvist
Recept från Icakuriren
‹
›