Du behöver

  • 0.5 st gurka
  • 200 g champinjoner
  • 1.5 st påse blandad sallad till exempel gourmetsallad
  • 2 st avokado
  • 1 st oliver burk citronfyllda
  • Dressing:

  • 0.5 dl olivolja
  • 1.5 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap ljus
  • 1 msk vatten
  • 0.5 tsk salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
Rör ihop ingredienserna till dressingen.
2
Skär gurkan i stavar och skiva champinjonerna. Lägg i en skål tillsammans med salladen. Dela avokadorna och ta bort kärnorna. Gröp ur bitvis med en sked och lägg avokadoköttet i skålen. Tillsätt oliverna och vänd ner dressing. Servera till fiskpaketen.

Kommentar:
Ingår i meny Midsommarmat nr 24-25/2003


Recept // Fler grönsakerrecept