Du behöver
Botten
150 g saltiner
100 g smör rumsvarmt
Fyllning
1 burk kondenserad mjölk ca 400g
4 st äggulor
3 st limefrukt saften
Garnering
1 dl vispgrädde
1 st lime tvättad, yttersta finrivna skalet
2-3 krm flingsalt
Gör så här
Botten Mixa kexen till smulor i matberedare monterad med en kniv. Tillsätt smöret och mixa ihop.
Tryck ut blandningen i en pajform, cirka 20 centimeter i diameter. Ställ den i frysen minst 20 minuter.
Värm ugnen till 175 grader. Grädda pajen i nedre delen av ugnen cirka 15 minuter.
Häll den kondenserade mjölken i en bunke. Blanda i gulorna, en i taget. Rör i limesaften. Häll fyllningen i pajen och grädda 15–20 minuter, eller tills fyllningen har stannat. Låt pajen kallna.
Garnera pajen med spritsad vispad grädde, limeskal och smulat flingsalt.