Ärter och haricots verts

Du behöver 50 g smör, gärna osaltat 600 g haricots verts 250 g små frysta ärter 100 g pinjenötter, rostade Gör så här 1 Smält...


8 portioner

Du behöver

  • 50 g smör, gärna osaltat
  • 600 g haricots verts
  • 250 g små frysta ärter
  • 100 g pinjenötter, rostade

Gör så här

1
Smält smöret försiktigt så att det inte bryns. Koka bönorna i lite vatten i en stor panna i 2 minuter. Tillsätt de frysta ärterna och koka ytterligare

2
2 minuter. Häll av vattnet. Häll över smöret och nötterna. Servera genast.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top