Apelsinsallad med solrosfrön

Du behöver 1 st rucolasallad ask 2 st apelsiner 1 st rödlök liten 1 näve solrosfrön rostade Gör så här Skölj salladen och sprid ut...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st rucolasallad ask
  • 2 st apelsiner
  • 1 st rödlök liten
  • 1 näve solrosfrön rostade

Gör så här

Skölj salladen och sprid ut den på ett fat. Skala apelsinerna väl så att de är helt skinnfria. Skiva dem och lägg på salladen. Skala och skiva löken. Strö över solrosfröna.


Kommentar:
Klicka på länkarna för fler rätter från Icakurirens julbord.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top