Anklevermousse i krustader

Du behöver 100-125 g anklevermousse 4 msk vispgrädde 6 st krustader 25 g parmesanost plockade örtblad till garnering, t ex timjan Gör så här 1...

Tillagningstid: 10 minuter
6 stycken

Du behöver

  • 100-125 g anklevermousse
  • 4 msk vispgrädde
  • 6 st krustader
  • 25 g parmesanost
  • plockade örtblad till garnering, t ex timjan

Gör så här

1

Mosa anklevermoussen med gaffel i en bunke. Rör i grädden, 1 matsked i taget tills moussen får en mjuk, slät konsistens, men den får inte bli för lös.

2

Spritsa moussen i krustaderna. Riv över parmesan. Garnera med örtblad och servera genast.

3

Tips: Gör gärna moussen 1–2 timmar i förväg och lägg i en spritspåse med munstycke. Förvara i kylskåp till serveringen.


Kommentar:
Rör ut anklevermousse med grädde, spritsa i krustader, och toppa med nyriven parmesan. En given succé!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top