Ankis apelsinsås

Du behöver 1 st crème fraîche (2 dl ) 2 msk koncentrerad apelsinjuice 1 msk fransk senap 1 tsk strösocker 2 tsk dragon torkad 0.5...

Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 1 st crème fraîche (2 dl )
  • 2 msk koncentrerad apelsinjuice
  • 1 msk fransk senap
  • 1 tsk strösocker
  • 2 tsk dragon torkad
  • 0.5 dl matolja

Gör så här

Rör samman alla ingredienser.


Kommentar:
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top