Ägghalvor med spritsad laxcrème

Du behöver 4 st hårdkokta ägg 100 g philadelphiaost 50 g lax rökt salt och vitpeppar persilja salladsblad Gör så här Skala och dela äggen...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 4 st hårdkokta ägg
  • 100 g philadelphiaost
  • 50 g lax rökt
  • salt och vitpeppar
  • persilja
  • salladsblad

Gör så här

Skala och dela äggen i halvor. Mosa ost och lax i matberedare. Smaka av med salt och peppar. Spritsa crèmen över ägghalvorna. Garnera med persilja. Sätt halvorna på salladsblad.


Kommentar:
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top