Du behöver
- 4 st hårdkokta ägg
- laxrom eller löjrom
- 8 st räkor stora
- dill
- salladsblad
Gör så här
Skala och dela äggen i halvor. Klicka en tesked rom på varje ägghalva och sätt dit en skalad räka. Garnera med dill. Sätt halvorna på salladsblad.
Kommentar:
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.
Detta är ett recept från Icakurirens påskbuffé som bygger på fiskhandlaren Marianne Söderberg enkla recept.
Passar till:
- Bohuslänsröra på kavring
- Ägghalvor med spritsad laxcrème
- Pappas gravade strömming
- Sherrysill
- Inkokt makrill i gelé
- Inkokt lax
- Dillmajonnäs
- Timjans- och honungsgravad lax
- Strömmingslåda med kaviar
- Gravlaxsås
- Hjortronsås till rökt lax
- Dragonspäckad kotlettrad
- Ankis apelsinsås
- Fårfiol och pepparrotsvisp
- Grahamsbullar med russin
- Havrebullar
- Monas chokladdröm
- Äggshot