Ägghalvor med löjrom och rödlök

Du behöver 6 st hårdkokta ägg 2 msk crème fraîche 2 msk hackad gräslök 2 msk hackad rödlök salt nymalen svartpeppar 100 g löjrom dill...


8 portioner

Du behöver

  • 6 st hårdkokta ägg
  • 2 msk crème fraîche
  • 2 msk hackad gräslök
  • 2 msk hackad rödlök
  • salt nymalen svartpeppar
  • 100 g löjrom
  • dill

Gör så här

1
Dela äggen och gröp ur gulorna. Mosa dem med en gaffel och blanda med creme fraiche, lök, salt och svartpeppar.

2
Fyll äggen med blandningen och toppa med en klick löjrom. Garnera med dill och svartpeppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top