Du behöver

  • 2 förpackningar bacon
  • 1 liten baguette
  • 4 ägg
  • romansallad
  • haricots verts, smörrullade i varm stekpanna
  • smör
  • 6–8 salladslökar, skivade
  • romansalladsblad, rivna i mindre bitar
  • Dressing:
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 4 tsk olivolja
  • 1 tsk senap
  • 1 tsk honung
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
1 Strimla baconet och knaperstek det, bryt brödet i bitar.
2
2 Koka äggen i 6–7 minuter, spola kallt, skala och dela i bitar. Skär salladen, värm bönorna i lite smör i en stekpanna tillsammans med salladslöken.
3
3 Vänd ihop alla ingredienser till salladen. Blanda dressingen och servera till salladen.

Recept // Fler ägg & mejerirecept