Vinn boken ”Laga med sashiko”

I den här boken får du tips och trix för att laga med den japanska sömnadstekniken sashiko. I samarbete med Natur & Kultur lottar vi...

I den här boken får du tips och trix för att laga med den japanska sömnadstekniken sashiko.

I samarbete med Natur & Kultur lottar vi ut tre exemplar av ”Laga med sashiko” av Takao Momiyama och Kerstin Neumüller.

OBS! Boken utkommer i oktober och kommer att skickas till vinnarna då.

Svara rätt på frågan så är du med i utlottningen.

Senast den 26 juli måste vi ha fått ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top