Vart är vi på väg? Nr 29

Ta hjälp av ledtrådarna och försök att lista ut resmålet!

Vi lottar ut fem Sverigelotter – hjälp din favoritförening och ha chans att vinna 25 miljoner!

Senast den 26 juli behöver vi ditt svar. Lycka till!

  • 3. Vi reser till en charmig kuststad som har svart lejon som håller ett ankare som stadsvapen. Här bor närmare 14 000 i själva tätorten. Mieån mynnar i staden. Du behöver inte åka till Afrika för att uppleva viltsafari, för här i en av Nordens största safariparker strövar visenter, hjortar, vildsvin och mufflon fritt.
  • 2. Här kan du besöka en östersjöfestival som arrangeras i juli. En årlig programpunkt är ärtsoppeseglingen där landskapets gamla klassiska ekor visar upp sig. Innan staden anlades låg här det danska fiskeläget Bodekull. Här tillverkas vegetabiliskt fett för livsmedel och kosmetika, företaget kallades tidigare Sojan
  • 1. Har en av Sveriges viktigare djuphamnar. Här såg Git Gay, Per Ragnar och Bingo Rimér dagens ljus. Du kan åka färja till Litauen. Känd för sina fina fiskevatten. Då speciellt laxfisket i Mörrumsån som lockar sportfiskare från när och fjärran. 22:an passerar. Kung med X anlade staden. Klassisk punsch med flagga heter också så.
Vart är vi på väg Nr 29
Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top