Vart är vi på väg? Nr 26

Ta hjälp av ledtrådarna och försök att lista ut resmålet!

Vi lottar ut fem Sverigelotter – hjälp din favoritförening och ha chans att vinna 25 miljoner!

Senast den 5 juli behöver vi ditt svar. Lycka till!

  • 3. Vi reser till ett lands näst största stad med närmare 4 miljoner invånare i själva staden. På samma breddgrad som Beirut men långt därifrån. Grundad av spanjorer 1781. Här bodde först Tongva och Chumash. Solen lyser nästan jämt, men staden är biltätast i världen och smogen kan besvära.
  • 2. Att trafiken är kaotisk såg vi i filmen “Falling Down”. Var värd för sommar-OS år 1932, år 1984 och år 2028 blir det tredje gången gillt. Här föddes internet. I nära grannstad grillades första McDonald-burgaren. Bel Air tillhör stadens mer exklusiva områden. Här styr blå åsnor.
  • 1. Här kan det skaka riktigt rejält och en del bävar inför när den stora jordbävningen kommer. Invånarna kallas Angelenos. Skylten på ett berg är en känd symbol för stadens betydelse för filmindustrin. Sedan 2018 är det fritt fram att röka marijuana i denna änglarnas stad.
Vart är vi på väg Nr 26

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top