Vinn ryggsäck och produkter från Carlshamn

Nu har du chansen att vinna härliga produkter från Carlshamn!

Vinn en vandringsryggsäck och produkter från Carlshamn, perfekt för sommarens alla utflykter! Carlshamns produkter är helt växtbaserade och passar alla, vid
alla tillfällen. Använd dem i matlagning, bakning och såklart på smörgåsen.

Fem vinnare får en ryggsäck och tre produkter från Carlshamn.

Svara rätt på frågan så är du med i utlottningen.

Senast den 28 juni måste vi ha fått ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top