Vart är vi på väg? Nr 22

Ta hjälp av ledtrådarna och försök att lista ut resmålet!

Vi lottar ut fem Sverigelotter – hjälp din favoritförening och ha chans att vinna 25 miljoner!

Senast den 9 juni behöver vi ditt svar. Lycka till!

  • 3. Vi reser till miljonstad med fordon, viktig industristad i nordlig del av landet. Längs spänningsfylld flod som mynnar i fruktat vatten finns de flesta sevärdheterna. Som stora teatern med operahuset i Paris som förebild. Här finns också stora saluhallen, en av landets störstamatmarknader.
  • 2. Här kan du äta lyxigt, många krogar har Michelinstjärnor i denna kulinariska landsdel. Och har du inte råd med det, ta och smaka på några pintxos. I världens äldsta hängfärja gjord av Eiffels elev kan du åka ”luftgondol” över floden. Förstörelse i grannstad har Pablo förevigat.
  • 1. Vår stads atletiska fotbollsklubb är känd för att bara spelare med ursprung i regionen får vara med. Men mest känt i staden är nog det titantäckta böljande konstiga huset med Warhols Madonna i. På landets säregna språk heter staden som en halvling från Tolkiens fylke.
Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Scroll to Top