Vart är vi på väg? Nr 21

Ta hjälp av ledtrådarna och försök att lista ut resmålet!

Vi lottar ut fem Sverigelotter – hjälp din favoritförening och ha chans att vinna 25 miljoner!

Senast den 26 maj behöver vi ditt svar. Lycka till!

  • 3. Vi reser till stad med elegant start. Här föddes tjeckisk-ättlingen Kim Novak, men i Pilsen bor mest mexikaner nu. Här har house sitt ursprung och krossa pumpor, men även symfoniorkester har världsrykte. Här träffade Harry Sally. Och Barack sin Michelle. Brann nästan ner 1871.
  • 2. 1 maj kan sägas firas därför, efter sammanstötningen på hömarknaden. The Loop är kärnan. En långdragen sjukhussåpa utspelade sig här. Willis Tower var fram till 1998 högst i världen, och stans nära högsta är Trumps torn. Järnvägsknut av rang. Belägen vid en stor sjö.
  • 1. En av de största städerna i detta land, bara äpplet och den bevingade är större. Här åkte en riktigt ful fisk som blivit förmögen på sprit in för skattebrott i 11 år. År 1900 bodde fler svenskar här än i Göteborg. En blå stad med många sådana klubbar både på nord- och sydsidan.
Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Scroll to Top