5 tips för ett renare hem – vinn prisbelönt robotdammsugare från TCL

Äntligen är vårsolen här – men den avslöjar också att fönstren behöver putsas och att det göms mer damm i hörnen än vi ser med blotta ögat. Här får du fem tips för ett renare hem!

Vi alla vet att ett rent hem kräver sin tid, men varför inte göra städningen så enkel som möjligt och till exempel investera i en bra robotdammsugare? Nedan får du tips för hur du med enkla medel håller hemmet renare, och så kan du vara med i vår tävling om den prisbelönta robotdammsugaren Sweeva 6000 (4 av 5 stjärnor på Prisjakt) från TCL Electronics, värde 4 990 kronor.

5 tips för ett renare hem

1. Less is more

Med många saker är det lättare att hemmet känns stökigt. Behöver du verkligen allt? Våren är en perfekt tid att rensa på, så passa på att sälja eller skänka det du inte längre använder.

2. Plocka lite och ofta

Varför vänta med att städa tills det verkligen behövs? Genom att plocka lite och ofta slipper städningen kännas övermäktig. För att få till detta är det en fördel om man har system för var allt ska vara. Det gör det också lättare för dig och övriga familjen att hitta sakerna när ni väl ska använda dem.

3. Disken i diskmaskin

Detta kan tyckas självklart, men vi vet också hur självklart det kan kännas att ställa tallrikar och kastruller i diskhon efter middagen, särskilt om diskmaskinen är ren. Oavsett hur trött du är så är det bästa att ta tag i det direkt – du kommer tacka dig själv morgonen därpå.

3. Vädra ofta

Att få in frisk luft skadar aldrig, och extra härligt kan det vara att öppna upp nu när våren är här. Har du möjlighet att få korsdrag är det extra effektivt. För att få bättre inomhusluft varje dag kan du även satsa på att investera i en luftrenare, som till exempel Breeva A5 från TCL.

5 tips för ett renare hem – vinn prisbelönt robotdammsugare från TCL

4. Minska på textilierna

Textilier är ett viktigt element för att få ett hem att kännas hemtrevligt, men faktum är att de också gör det mer dammigt.

5. Dammsug varje dag

Låter det jobbigt? Satsa på en robotdammsugare som städar medan du får tid till annat. Nu introducerar TCL Electronics, ett av världens största företag inom konsumentelektronik, två nya modeller av sin prisbelönta serie robotdammsugare Sweeva – Sweeva 6000 och 6500. De rengör inte bara smuts och damm, utan skyddar även mot allergener, bakterier och mögel med sitt smarta HEPA-filter och inbyggda UV-C-ljus. Robotdammsugarna kan styras via Google Home, Amazon Alexa och TCL Home-appen för ett ännu smartare hem. Och så kan du passa på att städa när du inte ens är hemma!

Läs mer om Sweeva 6500 här!

Vinn TCLs nya robotdammsugare 

5 tips för ett renare hem – vinn prisbelönt robotdammsugare från TCL

Nu har du chansen att vinna robotdammsugaren Sweeva 6000 från TCL värde 4 990 kronor. Allt du behöver göra är att svara på nedan fråga och motivera kort varför just du ska vinna.

Tävlingen pågår till och med 31 maj 2022.

Lycka till!

 

Om TCL Electronics

TCL Electronics grundades för 40 år sedan och har vuxit till att bli ett av världens största företag inom konsumentelektronik. TCL driver sina egna tillverknings- och FoU-centra över hela världen med produkter som säljs i över 160 länder och rankas som nummer två sett till den globala TV-försäljningsvolymen för 2021. TCL är specialiserat på forskning, utveckling och tillverkning av konsumentelektronik, allt från TV-apparater och ljudprodukter till smart hemelektronik. www.tcl.com

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top