Vinn en smart klocka från Doro

Genom att svara rätt på frågan nedan kan du vinna en smart klocka från Doro!

Annons

En elegant smartklocka kan bli din! Vi lottar ut en Doro Watch, värd ca 1 495 kronor, som är särskilt designad för att vara enkel att använda, med stora ikoner och text på en stor, ljusstark och skarp display.  Klockan kan bland annat mäta antal steg, puls, sömn och träningspass.

För att nå funktionerna sveper du bara över displayen. Doro Watch har en batteritid på en hel vecka och levereras med en bordsladdare.

P.S! Har du en mobiltelefon Doro 8110 kan du koppla din Doro Watch till den för att aktivera trygghetsknappen ”Response by Doro” som vid behov kan larma anhöriga. Övriga funktioner på Doro Watch fungerar med andra smartphones, oavsett varumärke.

För att ha chans att vinna, svara rätt på nedanstående fråga.

Senast den 16 december måste vi ha ditt svar. Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Annons
Annons
Scroll to Top