Vinn boken “Tusen och 1 art”

Vad ska styra? Biologisk mångfald eller mänsklig enfald? undrar Martin Emtenäs som skrev boken “Tusen och 1 art” som handlar om utrotningshotade djur. I samarbete...

Vad ska styra? Biologisk mångfald eller mänsklig enfald? undrar Martin Emtenäs som skrev boken “Tusen och 1 art” som handlar om utrotningshotade djur. I samarbete med  Bonnier Fakta lottar vi ut tre exemplar. Svara rätt på frågan nedan så är du med och tävlar.

Senast den 2 december måste vi ha fått ditt svar. Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.
Annons
Scroll to Top