Ge dina möbler lite extra kärlek – tävla om 5 liter färg från Beckers

Under våren och sommaren är vi många som vill fixa lite extra i våra hem och trädgårdar. Kanske behöver dina utemöbler ett lyft efter den långa vintern, eller så är det dags att måla om den där byrån du velat så länge. Oavsett vad du vill måla behöver du färg, och nu har du chansen att vara med i vår tävling om 5 liter färg från Beckers i valfri kulör från SVEFF – Sveriges färgfabrikanters förening!

Just nu är det en perfekt säsong att måla, eftersom det går att göra det utomhus. Att måla om möbler är lättare än du kanske tror. Med lite slipning och målning blir de så gott som nya!

På Sveriges färgfabrikanters förenings sida alltommalning.se får du massor med tips som du kanske kan behöva när du ska måla om något hemma, och där hittar du även svaret på tävlingsfrågan!

Tävla här

För att vara med i tävlingen om 5 liter färg i valfri kulör behöver du svara rätt på frågan nedan, samt motivera varför just du ska vinna.

1:a pris: 5 liter färg i valfri kulör från Beckers, som är en av medlemmarna i Sveriges färgfabrikanters förening.

 

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top