Nu har du chansen att söka jobb som chokladtestare

Drömjobbet väntar i Reading, England!

Älskar du choklad och konfekt, säger vad du tycker och är alltid sugen på att testa något nytt? Då kanske den här tjänsten som chokladprovare för Mondelez International är något för dig!

Mondelez International är en jätte inom den amerikanska livsmedelsindustrin och har bland annat märken som Milka och Oreo. Nu söker de en professionell chokladtestare som ska bli en del av deras team Reading i England. 

I jobbeskrivningen står det bland annat att den som får tjänsten ska kunna smaka på choklad och chokladdrycker och ge objektiv och ärlig feedback. Man ska arbeta i ett team som delar med sig av sina åsikter och samarbetar för att komma överens om smak. Det står också att chokladsmakarna är nyckeln till att hjälpa Mondelez att fullända och lansera en helt ny produkt över hela världen.

Viktigt (och gott) jobb, med andra ord!

Känner du att du vill hjälpa Mondelez i deras strävan (och få smaka på en hel del mumsig choklad) så ansöker du här. Ett krav är dock att du har goda kunskaper inom det engelska språket. 

Lycka till!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top