Upplev hyllade ABBA-showen i London!

Missa inte denna möjlighet att förgylla hösten med musik, mat och kultur i magiska London. Biljetter till den hyllade avatarshowen ”ABBA Voyage” ingår – liksom en guidad tur med tema kungafamiljen!

POP-fest Missa inte denna möjlighet att förgylla hösten med musik, mat och kultur i magiska London. Biljetter till den hyllade avatarshowen ”ABBA Voyage” ingår – liksom en guidad tur med tema
kungafamiljen!  

Vi tillbringar några härliga dagar i Londons magiska värld. Resans höjdpunkt är showen ”ABBA Voyage”, den största ABBA-föreställningen världen någonsin har skådat! Njut av ett bekvämt boende på det fyrstjärniga Strand Palace Hotel, ett hotell med perfekt läge, nära till Trafalgar Square, Covent Garden, Leicester Square och alla teatrar i West End.

Denna resa inkluderar en guidad promenad med tema kungafamiljen. Vi njuter också av en afternoon tea innan det är dags för showen – där ABBA-avatarer framför gruppens bästa hits. 

Programmet har även en dag för att utforska London på egen hand. Vår färdledare ger gärna tips och rekommendationer. 

Välkommen att följa med!

Dag 1 Flyg från Arlanda alternativt Kastrup

Vi landar tidig kväll på Gatwick. Transfer från flygplatsen till hotellet med egen buss och vår svensktalande lokala guide och ciceron. Vår guide passar på att ge tips och råd inför vistelsen. 

Dag 2 ABBA Voyage Show!

Dagen inleds med en guidad promenad. Temat under förmiddagen är den brittiska kungafamiljen och den storslagna tv-produktionen ”The Crown” Vi tar oss fram till fots, det smidigaste sättet att uppleva London. 

Vi sätter guldkant på tillvaron och avrundar vår rundtur med en klassisk afternoon tea, en tradition med anor från 1830-talet. 

Kvällens höjdpunkt är ABBA Voyage Show. Under 90 minuter njuter vi av ABBA:s bästa hits, framförda av avatarer tillsammans med ett 10-manna liveband, på den specialbyggda arenan. Njut av musiken och sjung med!  

Musikshowen  – höjdpunkten på vår resa! 

Dag 3 Utforska London på egen hand

Vill man inte shoppa så finns gott om museer, pubar och annat trevligt i världsmetropolen London.
Vi tipsar gärna – eller välj att följa med vår färdledare på någon spännande utställning. 

Vår färdledare kan även rekommendera restauranger för lunch eller middag. Önskas sällskap till lunch eller middag så är det bara ”att hänga på”! 

Dag 4 Hemfärd efter frukost

Vi lämnar hotellet efter frukost. På vägen mot flygplatsen ser vi några olika intressanta delar av London. Om trafiken tillåter blir det ett kortare stopp med en guidad promenad i ett spännande område, beroende på vad som är aktuellt och intressant för dagen. 

Vid 12-tiden är vi framme vid flygplatsen. Vi reser hem med många fina minnen och upplevelser i bagaget. Kanske har du med dig en eller annan inhandlad julklapp? 

Trevlig resa!

Under tredje dagen kan du shoppa, besöka museer eller strosa runt och njuta av Londons alla landmärken

Resfakta London

Avresa 24 oktober 2024

Hemresa 27 oktober 2024

Pris 16 650 kr i del i dubbelrum per person

Tillägg

Enkelrum 2 850 kr

Allt detta ingår

 • Flygresa Kastrup/Arlanda-London Gatwick tur och retur
 • Flygskatter och avgifter
 • Tre övernattningar i twin room (två enkelsängar) inkl. frukost på Strand Palace Hotel ****
 • Busstransfer med guide från flygplatsen till hotellet
 • 3-4 h guidad promenad
 • Afternoon Tea
 • Sittplatsbiljett till ABBA Voyage (Block K)
 • Busstransfer från hotellet till ABBA Arena tur och retur
 • Guidad tur med buss på hemresedagen
 • Resegaranti 
 • Färdledare från Specialresor
 • Svensktalande lokalguide

Bra att veta

 • Se över ditt reseskydd. Avbeställningsskydd och reseförsäkring ingår inte. 
 • Resan innehåller promenader, hör gärna av dig om du har funderingar kring detta.
 • Max antal platser 35.
 • Researrangören förbehåller sig rätten att ställa in en resa senast 30 dagar före avresa om antalet deltagare understiger 20 personer.
 • Vi flyger med Norwegian tur och retur. Samling på flygplatsen två timmar före avgångstid. Gemensam buss från Gatwick, vilket innebär att Kastrupresenärer väntar in  dem från Arlanda.
 • Vi reserverar oss för eventuella program-, pris- och tidtabellsändringar utanför vår kontroll.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top