Problem med Taipei

Jag får inte upp spelet alls.För att kunna spela Taipei krävs programmet Flash. Finns det inte installerat på din dator kan du hämta hem det...

Jag får inte upp spelet alls.
För att kunna spela Taipei krävs programmet Flash. Finns det inte installerat på din dator kan du hämta hem det gratis här: http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

Jag ser inte knapparna för omstart, registrera , high score, med mera.
Din skärm är troligen inställd på för låg upplösning. Upplösningen bör vara minst 800×600.
Upplösningen ställer du in genom att klicka på: Start -> Inställningar -> Kontrollpanelen -> Bildskärm -> Fliken Inställningar. Kan du inte ändra på inställningarna här sitter problemet i bildskärmen och/eller grafikkortet.

Rutan där jag ska registrera mig dyker inte upp.
Det kan vara så att din webbläsare blockerar alla popup-fönster. Så är det till exempel i den senaste versionen av Explorer.
Brandväggar kan också orsaka detta problem.
Om det är Explorer som är boven i dramat kan du lätt ordna det hela genom att i Explorer klicka på: Verktyg –> Internet-alternativ –> Fliken Säkerhet –> Knappen Anpassad nivå.
Scrolla ned en bit till “Blockera popup-fönster” och välj inaktivera.–> klicka på OK –> Klicka på OK.
Klart!
Nu skall det fungera!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top